het huis

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11

Een huis om je thuis te voelen


Wonen
300
m2

Het hart van het huis is de op het zuiden gelegen grote, lichte serre met eet- en zithoek en openslaande deuren naar het terras en de tuin. De serre sluit aan op de zitkamer met open haard, Blue Tooth speler en televisie. Het huis heeft centrale en vloerverwarming. De serre en zitkamer kunnen door glazen of houten schuifdeuren van elkaar worden gescheiden.

De bijkeuken wordt gebruikt als de ingang van het huis. Het is de ruimte voor de jassen, schoenen, strand- en sportspullen. In de bijkeuken staan ook de wasmachine en de wasdroger.

Koken

De ruime keuken staat in open verbinding met de serre en is van alle gemakken voorzien: vijfpits gasstel, oven, magnetron, afwasmachine, grote koelkast, staafmixer, handmixer, Nespresso- en espressoapparaat, citruspers, broodrooster..

Slapen

In totaal zijn er zes slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers met een tweepersoonsbed (1,80m x 2,00m, 1,80m x 2,00m, 1,60m x 2,00m, 1,60m x 2,00m). Op de tweede verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (twee matrassen van 0,80m x 2,00m) en een kamer met twee eenpersoonsbedden (0,90m x 2,00m en 1,40m x 2,00m)

Sanitair

In totaal zijn er drie badkamers. Op de eerste verdieping zijn twee badkamers: een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een badkamer met douche en dubbele wastafel. Op de tweede verdieping is een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Op elke verdieping is een aparte wc.

Buiten
1600 m
2

Het huis wordt omringd door een tuin met een prachtige border en een groot grasveld. De serre sluit aan op de tuin en het terras met een eettafel voor twaalf personen. In het verlengde van de oprit is een bijgebouw, dat bewoond wordt door een huisbewaarder. Op de oprit is plaats voor maximaal drie auto’s.
Strand U heeft de beschikking over een strandcabine met drie strandstoelen, twee windschermen, een tafeltje en een bankje. De strandcabine is inbegrepen in de prijs.